Camping Sandaya en Dordogne

De mai à septembre des vacances inoubliables en Dordogne dans ce camping 5 étoiles...

Camping Dordogne, Les Péneyrals *****
News flash
Special discounts in May, June and September. Enjoy all our facilities : heated swimming pools, fishing lake, restaurant, entertainments ... and the very special atmosphere of our campsite...  
 
Video
Sandaya camping

Camping Les Péneyrals in de Dordogne, een vakantie midden in de natuur!

Beleef een natuurvakantie op camping Les Péneyrals, slechts 10 km verwijderd van Sarlat. Ontdek een heuvelachtig en bloeiend domein, met een verborgen visvijver. Grote open ruimtes maken het tot een paradijs voor kinderen. Actieve dagen, gevuld met wandelingen, toernooien, spelletjes en plezier op de waterglijbanen zullen 's avonds plaats maken voor diverse animaties. Voor uw gemak hebben wij verwarmde zwembaden en een verwarmd peuterbad, waarvan een overdekt zwembad.

Of u nu houdt van kamperen in een tent, caravan, camper, of in een huurwoning, u bent steeds welkom in Les Péneyrals. Wij bieden een brede waaier aan chalets en stacaravans met 2 en 3 slaapkamers.

Tradities, die samen met andere, de reputatie van de Périgord maken. Het restaurant biedt een ruime keuze aan menu's, gerechten en pizza's, evenals een snackkaart. Alle diensten zijn open van mei tot september (behalve de kinderclub). De zwembaden worden verwarmd. Tijdens de maand juni worden er regelmatig activiteiten aangeboden.

De camping is ideaal gelegen tussen de Dordogne en de Vezère, in de buurt van de mooiste kastelen, steden, grotten en prehistorische sites van de Périgord Noir.